TİFLİS’E NASIL GİDİLİR


Tiflis Uçak Bileti

tiflis uçak bileti


 Birçok ülkenin vatandaşı birçok ülkeyi serbest dolaşım ile gezerken Türkiye’den vizesiz gidilen ülkeler ufak ufak artsa da, hâlâ komşularımız dahil birçok yere gitmek bizim için bir eziyet çünkü  bir sürü evrak işi alınması zor vizeler gibi türlü problemler.Oysa ki pasaport bile gerekmeden sadece nüfus cüzdanıyla bir ülkeye gidebilmek büyük bir kolaylık.İşte o yerlerden biride Gürcistan Tiflis uçak bileti alıp kolaylıkla kimliğinizle gidebileceğiniz yerlerden.
Kuzeydoğu komşumuz Gürcistan’la gerçek anlamda dostluk ve komşuluk ilişkilerimiz var. Hem Artvin Hopa’dan kara yolu ile, hem de İstanbul’dan veya diğer illerden İstanbul aktarmalı hava yolu sadece uçak bileti ile vizesiz, pasaportsuz karşılıklı geçiş mümkün.
Gürcistan’ın başkenti Tiflis başta olmak üzere, komşu Batum, Mtskheta ve Gagra şehirleri gezmeye en değer destinasyonlar. Gece hayatı, tarihi yapıları, şarap ve votka kültürü, doğal güzellikleri ve casino turizmi gibi turistik çeşitlilikler sunan ülkenin fiyatlarının da ekonomik olması cezbedici.

TİFLİS’E NASIL GİDİLİR

İstanbul Tiflis uçak bileti  THYPegasus ve Atlas Jet her iki havalimanından da karşılıklı çok sayıda sefere sahip. Yolculuk 2 saat ilâ 2 saat 15 dakika arası sürüyor. Zaman farkının 2 saat olması sebebiyle de Tiflis’ten pazartesi sabah 6’da binip yine sabah 6’da İstanbul’da olabilirsiniz.
Batum’dan Tiflis’e kara yoluyla 5 saatin altında bir zaman diliminde ulaşılıyor. Otobüs 30-40 Gel, tren (ortalama) 75 Gel, minübüs 25 Gel. Özel taksi 4 kişiye kadar 250 Gel civarındadır.

Not: Tiflis’e girişte 15 TL ödenmesi diye bir şey yoktur. O sadece Artvin’den Batum’a kara sınırından geçişlerde olan bir uygulamadır.Hatta Tiflis uçak bileti alarak gittiğiniz vakit KKTC gibi pasaport yerine nüfus cüzdanınızı kullanırsanız, yurt dışı çıkış pulu da almazsınız.
Web sitemiz üzerinden dilerseniz Dünya’nın her yerinden Tiflis uçak bileti seferleri sorgulanabilir havayolu firmalarının Tiflis uçak bileti fiyatları birbirleri ile karşılaştırabilirsiniz.Aynı zamanda biletinizi rezerve edebilirsiniz. Dilersenizde telefonla arayıp bilgi alabilirsiniz.Tiflis uçak bileti için satın alma işlemlerinizde artı olarak taksit avantajı da bulunuyor.
Tiflis uçak bileti
Batum

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Mısır'a Nasıl Gidilir?

Batum'a Nasıl Gidilir ?